P.S.Afscheidsceremonies
  Never lost for words...

P.S. Ik mis je...

Aan het eind van een brief volgt in een P.S. vaak nog een persoonlijke noot, iets liefs, iets wat nog even gezegd moet.
Zo is het ook met een Afscheid: De P.S. van het leven wat iemand heeft mogen leven. We kunnen vertellen over wat er toe doet, over de liefde die je deelt en over je gemis. We kunnen rituelen maken die verbeelden hoe we ons voelen, wat we hopen. We kiezen muziek die optilt, troost, ons meevoert naar wat was, naar de essentie van jullie gedeelde bestaan. We maken keuzes om het afscheid passend en persoonlijk te maken, om in dit P.S. nog wat toe te voegen, te bekrachtigen, te verstevigen. Een hart onder de riem te steken ook, voor wat nog komt. Want afscheid nemen doe je niet ineens, dat komt in golven, op de gekste momenten. Dan is het goed om in een passend afscheid een fundament te hebben gelegd, waar je met een glimlach op terug kunt kijken.
Een afscheid dat recht doet.

P.S. Van harte welkom!

Ik, Paul Snoek, ben u graag van dienst als voorganger of spreker in een uitvaartplechtigheid, herdenking of ander ritueel ten afscheid. Ik zal u dan niet alleen voorgaan in de afscheidsceremonie zelf, maar ook begeleiden op de weg er naar toe en samen met u tot een passend geheel komen: warm, sfeervol, sprekend en persoonlijk.

Ik kan u helpen om woorden te geven aan het lieve leven dat we gedenken, woorden die raken aan de dankbaarheid voor wat was, de vele gevoelens rond wat is en de hoop op wat nog komen mag. Ik ben u graag van dienst in een vaak verwarrende tijd.

Elke uitvaart is uniek. Uniek in de vorm, de inhoud, de sfeer. Dat vraagt om vertrouwen in de voorganger die u kiest. Daarom doet het verstrekken van standaard informatie over de talloze mogelijkheden en tarieven, eigenlijk geen recht aan wat in werkelijkheid in uw specifieke situatie passend zal blijken. Maar dat er niets zonder goed en helder overleg zal gebeuren, is een vaste waarde.

Neemt u voor verdere informatie, een voorgesprek of in geval van een uitvaart waarin ik mag voorgaan
contact met mij op via telefoonnummer 06-13841275 of mail naar:  info@ps-afscheidsceremonies.nl

 

 

 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info